headerphoto

PEMENANG - TEKA SISIR PISANG... ^_^

mula-mula mesti lah tahniah... 
tak lupa juga terima kasih pada semua yang sudi join Teka Sisir Pisang saya...
semua hebat-hebat meneka... ramai yang hampir-hampir... 
saya yang empunya pisang pun salah teka... kikiki...

ada 9 sisir / sikat pisang semuanya....
dan kita ada 3 orang pemenang teka pisang...

Pertama : 
Dira - peserta yg pertama teka betul 
(lepas tu kali ke2 dia teka salah... hihihi)

Kedua :
olive - peserta sangat yakin - teka sekali je... (hebat!)

Ketiga :
SyUhAdA - tekaan pertama dia salah... kali ke2 baru betul...
(tapi tak pe jawapan diterima... ;p)

Hadiah nya :
saya beri set berkebun 'mini'... 
saya sangat suka set ni...
sangat berguna waktu saya mengalih anak pokok dan juga menggembur tanah dalam pasu kecil... 
harap kamu semua suka juga... :)

nanti semua pemenang ini hantar kan pada saya nama penuh, alamat pos dan juga nombor telefon ya...
hantar ke email saya : ejamaria@yahoo.com.my

kalau tak bagi maklumat di atas macam mana saya nak poskan hadiah kan?
ke nak jumpa saya dan ambil hadiah by hand je... saya ok je... ;p

owhhhh... tak lupa hadiah saguhati untuk cikbedahlaser... 
dia pun teka betul... 
tapi sebab dia teka masa contest dah tutup...
 takpe la... kita bagi juga hadiah ye... 
(awak nanti jumpa kita terus... boleh?)


5 sahabat taman beri pendapat ...:

ummuaidan said...

alaaa..eja...kenapa saya teka tak betul..nak jugak hadiah yg comeiii tuh...buat teka skali lg meh..hehe

olive said...

Hi ejaMaria, Thanks for the gift! suka & happynya! Yea!! i win. haha. tak pernah tengok mini set tu before ^_^

baguznet said...

eh, bestnya tgk set mini tu... beli kat mana tu? bisik sket... :D

tahniah juga kepada para pemenang ;)

Dira said...

Sukenya hadiah tu....!!!
Nnt sy email details. :)

cikbedahlaser said...

wahh baru perasan ni ha.. dok go tru akak nye label2 ni ha.. hahahahaha trima kasih... lain kali kite jmp ye.. tgu akak free.... nk bljr menanam nih... nk menuntut boleh?? sumber inspirasi sy akak la skrg nih.. ahahahahah

Post a Comment