headerphoto

musim bunga

seronok tengok pokok-pokok mula berbunga... bersaing la korang... ;p

 selasih hitam...

 bunga kantan yg dah kembang... 
ha... ini la yg Mak saya katakan : orang dah 'ada'... sombong... tak nak makan dah...
hehehe... bukan saya tak nak petik untuk makan... tapi dah banyak sangat sampai 4-5 kuntum... takkan nak makan bunga kantan je... ;p

 water hyacinth... mekar ramai-ramai... sweet purple dia...

geng bunga wangi... minggu lepas masa kesidang... minggu ini melur pulak berlawan... 
saya suka...

4 sahabat taman beri pendapat ...:

UmmiRosma said...

Assalam...

Salam ukhwah dari Brunei...
Suka saya visit your blog ni...semua tanaman subur...cantik....penuh ceria.

Will come again and I am following your blog too...many good info about tanaman...

lynnhelite said...

wah..sejuknyer tangan...macam2 ada..x sabar nak tengok garden i mcm ni..tapi biji benih br nak cambah, sabarr

mat jon said...

seronoknya dapat tengok ada banyak bunga tengah mekar. tambah pulak ada bunga yang bau wangi. bestnya..

Anonymous said...

Highly descriptive post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?
Also visit my web-site ... kleenex printable coupon

Post a Comment