headerphoto

pisang lemak manis - selamat

lama juga saya tak update blog kan... 
selepas bercuti... saya sambung cuti jaga anak yg demam... 
jadi takde la saya berkesampatan masuk jengah blog sangat...

ok... ini selepas 54 hari... pada tarikh 2 Muharam tempohari... 
pisang lemak manis saya selamat di tebang...

 hehehe... jadi nama pisang 40 hari tu tak la tepat sangat menggambarkan pisang ni masak dalam tempoh 40 hari tau... hihihi... agaknya diorg dulu salah kira kot... ;p

dah selamat dalam rumah... 
kalau biar kat luar... burung dan tupai memang tunggu peluang je... :p

8 sahabat taman beri pendapat ...:

intanfirdaus247 said...

salam kunjung..wah sedap nih

ummuaidan said...

wah nampak sedap nie...elok selamatkan awal2...

JaSSNaNi said...

wow.. cantek je pisang2 ni.. sedap ni.. kalau rajin jadi kerepek ye..

TukangKebun said...

Banyak ni nak masak apa special?

ejaMaria said...

intanfirdaus : salam kenal juga... :)

ejaMaria said...

ummuaidan : pisang ni mmg sedap utk dimakan begitu sahaja... :)

ejaMaria said...

JaSSNaNi : pisang ni jarang buat kerepek... biasanya makan mentah je... kalau dah masak sangat buat cekodok... :)

ejaMaria said...

TukangKebun : dah selamat dibahagi-bahagi dgn jiran... tinggal 2 sisir je utk rumah... ;)

Post a Comment